Ny ansatt hos Sariba


Posted by Joakim Löves on 01/06/2021 08:21

Nora Nemeth Sariba

 

Positiv, engasjert og blid er ord som beskriver Nora. Sariba er så glade over å kunne annonsere at Nora Nemeth nå er en del av Saribafamilien! I hele sin yrkeskarriere har Nora jobbet med HR og IT, og hun har både SAP HCM og SAP SuccessFactors-erfaring! Er det rart vi er begeistret?

Sariba har tatt en prat med Nora, slik at du kan bli litt bedre kjent med henne.Kan du fortelle litt om deg selv, Nora?

Ja, det kan jeg! Jeg er en positiv og energisk jente, bosatt i Lierskogen, men er opprinnelig fra Ungarn.

Da vi flyttet til Norge, var det for å leve ut en drøm om å forsøke noe helt nytt! I utgangspunktet skulle det bare være for en kort periode, men ett giftemål, to barn og en hund senere kan det se ut som jeg har kommet for å bli. Jeg har fått meg et kjempefint nettverk der jeg bor, og vi trives veldig godt.

Jeg er veldig glad i å være ute i naturen både sammen med familie og venner eller helt alene. Etter at vi flyttet til Lierskogen har jeg fått meg hage, og det er jeg veldig glad for! Jeg elsker å jobbe i hagen og opplever at det gir en fin balanse i hverdagen. Det er også et nydelig avbrekk fra matpakkesmøring og vått regntøy fra barnehagen 😊 I tillegg har jeg en stor lidenskap når det gjelder fotografering, så på fritiden tar jeg også en del bilder.


Utdanning og karriere

Etter fullførte økonomistudier i Budapest fikk jeg en spennende jobb, innen HR, i IBM. Dette var en veldig fin start på min karriere, og jeg fikk muligheten til å bli kjent med både HR-prosesser og HR-system. Dette er verdifull kunnskap jeg har tatt med meg videre i arbeidslivet, og som har gitt meg god innsikt i å forstå hvor skoen kan trykke i de ulike HR-prosessene.

Etter to år i IBM, gikk turen videre til Aibel, hvor jeg ble introdusert for IT. Dette var en fin overgang fordi jeg allerede hadde god kunnskap om HR-prosessene. Da jeg jobbet i Aibel fikk jeg gleden av å jobbe med SAP HCM før jeg tok steget over i cloud-verdenen og SAP SuccessFactors. Det at jeg har erfaring i begge disse systemene vil jeg si er en styrke, da mange bedrifter har en kombinasjon av disse to løsningene.

Da Aibel implementerte to SuccessFactors-moduler deltok jeg i golivefasen. Dette ga meg verdifull erfaring og som var veldig nyttig i mitt videre arbeid med intern support av nettopp SuccessFactors. Dette er erfaring som jeg gleder meg til å ta i bruk når jeg nå skal jobbe med support for Saribas kunder.


Hvorfor SuccessFactors, Nora?

SuccessFactors er så gøy, og det er fremtiden! Med SuccessFactors får jeg både utfordret meg selv, samtidig som får brukt min erfaring! Det er en helt annen måte å konfigurere på enn det man kanskje er vant til, men det er intuitivt og spennende, både å sette opp og å bruke! Jeg må si at jeg synes det er veldig gøy å være konsulen etter å ha tilbrakt mange år på kundesiden!

En annen ting jeg synes er flott med SuccessFactors, er at løsningen har HXM (human experience management) i fokus! Det å jobbe med et HR-system som virkelig setter mennesket i fokus synes jeg er givende. Vi ser jo alle hvor viktig ansattengasjement er nå under Corona.


Hvorfor akkurat Sariba?

Jeg har hatt lyst til å jobbe i Sariba lenge! For meg er Sariba en drømmebedriftt med et sterkt faglig miljø, og utrolig mange hyggelige mennesker, som jeg tidligere har hatt gleden av å jobbe sammen med i ulike prosjekter. Jeg har med meg nyttig HR- og systemerfaring i kompetansesekken, og da det dukket opp en stillingsannonse fra Sariba følte jeg at tiden var inne for å ta steget over i konsulentverdenen.

Jeg synes det er fantastisk å være i et miljø hvor jeg kan utvikle meg, og jeg kjenner at kollegene mine i Sariba gir meg energi!


Hva gleder du deg til?

Jeg gleder meg til å treffe kunder og kollegaer personlig! Også gleder jeg meg selvsagt generelt til at Corona er over! Jeg gleder meg til grensene åpner slik at jeg kan treffe familien min igjen, og til å reise til feriehuset mitt ved Balatonsjøen i Ungarn.
 

Du er jo en del av Customer Excellence-teamet i Sariba, fortell litt om det

Ja, det stemmer! Sariba har jo opprettet en egen avdeling som skal ta vare på kundene, etter at prosjektene er ferdigstilt, nemlig Customer Excellence. Konkurransen i markedet er sterk, og det at Sariba har valgt å satse på Customer Excellence er så utrolig viktig! Jeg vil faktisk si at det er en game changer! Dette viser jo også at Sariba tenker nytt, og det å få lov til å være med på denne reisen synes jeg er utrolig spennende.

Jeg opplever at jeg får være med på å påvirke i teamet mitt og vi spiller hverandre gode. I denne avdelingen får jeg også mulighet til å spille på mine styrker. Jeg opplever at det å kunne både SAP HCM og SAP SuccessFactors samtidig som jeg forstår hva som skjer mellom systemene er veldig nyttig i min jobb. Det at jeg også kjenner HR-prosessene gjør det ekstra spennende for meg, og nyttig for kundene. Jeg gleder meg virkelig til den videre reisen med Saribafamilien.
 

Noras leder, Jan Henrik Rentsch, har følgende å si om sin nye kollega:

«Nora er et funn, både faglig og i teamet! Det at hun både kan HR-fag og system er gull verdt, og når hun i tillegg har god erfaring innen SAP HCM og SAP SuccessFactors er jeg helt overbevist om at dette blir bra for oss i Sariba og for kundene våre. Jeg ble veldig glad den dagen Nora signerte kontrakten med oss og så lang har hun bare overrasket positivt».

Vil du  vite mer om hva Nora kan hjelpe deg med? Eller ble du nysgjerrig på Customer Excellence? Da er du mer enn velkommen til å ta kontakt med, Jan Henrik Rentsch.


More news in the same category

Tags: hr, remuneration, sariba