Nyhet i 2021 - SBN arrangerer Asset Management-dagen 25. mai


Posted by Bernt Bakken on 21/05/2021 06:02

Du har sikkert hørt snakk om Digitale Tvillinger, IoT, Industri 4.0 og behovet for smarte vedlikeholds-prosesser. Da vi vet at interessen for å lære mer om dette er økende, har vi i SBN valgt å sette av en hel dag til dette: 25. mai - Asset Management Day.  Basert på innspill fra medlemmer og SAP har vi satt sammen en agenda som bør være spennende for mange av dere som jobber med prosjekter og vedlikehold, samt andre som er interessert innovasjon. 

Ettersom SAP de siste årene har gjort mye innovasjon innen EAM (Enterprise Asset Management) og PLM (Product Lifecycle Management) har vi denne gang med 4 forskjellig presentasjoner fra SAP. En av dem er holdt av representanter fra ‘SAP Engineering Center of Excellence’ i Trondheim som er sentrale i SAP sin innovasjon innen dette området. Temaer for disse presentasjonene er:

  • Manage your Assets for High Performance
  • Application of simulation based digital twin technology to real-time monitoring of complex engineering structures
  • Enterprise Product Development Visualization
  • Why the Digital Twin –standardized by means of the Asset Administration Shell – is a THE booster for Industry 4.0


Selvfølgelig har vi også med noen presentasjoner fra selskap som jobber med disse løsningene i sin hverdag. Sentrale norske selskap som AkerBP, Norsk Hydro og Gassco vil dele egne erfaringer og fortelle litt om veien videre.

Vi har også vært så heldige at vi har fått de Sveitsiske Jernbaner til å fortelle om sine erfaringer med SAP innen vedlikehold: ‘How Swiss Federal Railways Implemented Failure-Mode Centristic Maintenance Management on SAP IAM’. 

Vi håper at dere finner noe interessant og at vi treffes virtuelt den 25. mai.  Dette er en full dag og det kan kanskje bli mye å få med alt. Det at vi kjører virtuelt gjør, at det er lettere for dere å velge hvilke presentasjoner dere ønsker å delta på. 

For agenda og påmelding til SBN Asset Management Day 25. mai, se linken under:
https://sbn.no/no/catalog/products/sbn-asset-management-for-engineering-2021

Minner også om at vi fredagen etter møtet (28. mai) har et webinar som følger opp temaene på Asset Management dagen: SAP Enterprise Product Development (EPD) for Connected Products: Enabling Industry 4.0 for the Product Lifecycle. 
Mer info og påmelding: https://sbn.no/no/catalog/products/epd-connected-products-news-and-updates


Bernt BakkenBernt Bakken
SBN / Adfahrer
E-mail: bb@adfahrer.com
Telefon: +47 480 34 248 


More news in the same category

Tags: s5 consulting, sap, sap knowledge, supply chain