Analytics Function Day 15. juni.


Posted by Eva-Maria Fahrer on 08/06/2021 10:10

Analytics Function Day.

Relevante og aktuelle temaer for deg med ansvar for, nytte av og interesse for Analytics og rapportering. Programmet er så godt som klart, for denne virtuelle nettkonferanse med mulighet for å hoppe inn og ut samt få alt i reprise senere

Vi forfølger tankene om at CFO/Økonomifunksjonen skal ta eierskap til data i videste forstand for å skape verdi for kunder og virksomheten og bli en slags verdiarkitekt internt og med dette understreker hvor viktig Analytics blir i denne sammenheng. 

Hvordan og hva tenker SAP rundt akkurat dette, nemlig å gjøre data enda enklere og mer tilgjengelig med utgangspunkt i universal journal og CDS-views og kanskje også litt enklere modellering hos sluttbruker. Vi ser nærmere på samspillet mellom SAP Analytics Cloud (SAC) og SAP Data Warehouse Cloud og nye roller, muligheter og self-service.

 Vi viser hvordan sluttbrukere kan bruke" embedded analytics" til å sette sammen data fra ulike tabeller via CDS-views og queries.

Equinor har flere prosjekter for å utnytte mulighetene i SAC og presenterer 2 av sine prosjekter, ett som viser hvordan SAC benyttes på Treasury og Payments, ett som viser BPC "embedded planning" i SAC.

I Tyskland har Westernacher gjort et prosjekt for Mitsubishi med bruk av SAC for Planning.Vi får bl.a. se hvordan man bruker SAC til å gjøre lønnsbudsjettering med faktisk lønn per ansatt.

 Vi ser også nærmere på SAP Data Warehouse Cloud og hvilke muligheter det gir for tilgang til ulike typer data og datakilder. 

Her kan du se detaljprogrammet og melde deg på => SBN Analytics Function Day

 

Didrik ArstadDidrik Arstad
Head of Innovation Team Finance & Analytics
SBN - SAP Brukerforening i Norge
+47 90562921
da@adfahrer.com
LinkedIn


 


More news in the same category

Tags: finance, analytics