SAP strategi for tidsadministrasjon


Posted by Cathrine Kjær on 06/10/2019 12:05

Vi vet at noen medlemmer har stilt spørsmål om SAP sin strategi og deres løsninger for tidsadministrasjon i forbindelse med overgangen fra ERP til SuccessFactors. Vi i SBN ønsker å prøve å svare på noen av disse og i den forbindelse vil vi ha fokus på dette temaet nå i oktober. Først vil vi ha et web-møte 18. oktober hvor Frans Smolders (Product Strategy Manager – SAP SuccessFactors Time Management) vil holde et innlegg hvor han snakker om forskjellige alternativ (onpremise CATS, EC Time og Kronos). For mer info om dette web-møtet og påmelding, se her.

Dette web-møtet følges opp med tre innlegg på SBN-konferansen 23. og 24. oktober.

Først ut er Kristoffer Bostad fra DormaKaba med ‘Utvid din bruk av SuccessFactors. Ved å benytte Master Data i SF kan du integrere’. Her vil han snakke om hvordan deres Jay Cloud-produkt blant annet kan brukes til blant annet tidsrapportering og adgangskontroll. 

Deretter vil få høre Neil Pickering (Industry and Customer Insight Manager, Kronos) i innlegget ‘Workforce Management - SAP Time Management’ fortelle om Kronos sin løsning av dette behovet. Han vil også snakke om hvordan real-time analytics, AI and Machine Learning vil kunne brukes.

Vi vil avslutte med ‘Workshop - Alternativer for tidsadministrasjon’ ledet av Marita Johansen fra Sariba. Hun gjennomgår de ulike alternativene som finnes innen tidsadministrasjon i SAP porteføljen og åpner opp for diskusjon om disse alternativene. Hensikten med workshopen er at bildet skal bli klarere på hvilke alternativene kundene har og hva som passer for de ulike behovene.

HR-programmet på konferansen (link)

Mer info om konferansen og påmelding (link)

Hvis spørsmål, ta gjerne kontakt med meg.

 Bernt Bakken
 e-mail: bb@adfahrer
 telefon +47 480 34 248


More news in the same category

Tags: hr, remuneration, sap, sap knowledge, sbn