Sariba inngår partnerskap med Qualtrics


Posted by Joakim Löves on 19/04/2022 09:14

Sariba

Pressemelding:

Det er med stor glede vi kan annonsere at Sariba har blitt partner med det markedsledende selskapet Qualtrics. Vi ser at trendene innen HR plasserer ansatte i fokus, og at Employee Experience er viktigere enn noensinne. Sariba har gjennom flere år hatt fokus på dette område, og vi er stolte over at vi nå tar dette et steg videre ved å inngå en partneravtale for både distribusjon og implementering av Qualtrics.

Om Qualtrics

Qualtrics er et markedsledende verktøy for «Experience Management», hvor kunder og ansatte ønsker å bedre forstå. Det er et enkelt og fleksibelt undersøkelsesverktøy, med robuste engasjement-, onboarding-, exit- og pulsløsninger, rett fra hyllen. I tillegg kommer løsningen med fleksible funksjoner som handlingsplanlegging, analyse av tekst og data, og et flott dashboard for rapportering. Det integreres enkelt med SAP SuccessFactors, noe som ikke bare gir muligheten for å automatisere og forenkle mye av arbeidet som ligger i å sette opp undersøkelser, men det åpner også døren for en mye bedre måte å kontinuerlig lytte til ansatte. Qualtrics er brukt av noen av Nordens og verdens fremste brands og organisasjoner, og er eid av SAP.
 


Lionel Layerle  

«Å tilby og levere Qualtrics integrert med vår HR-pakkeløsning, Sariba People Centric (en svært god og fleksibel løsning basert på SAP SuccessFactors) vil gi våre kunder en unik mulighet til å effektivt og enkelt lytte til organisasjonen og støtte sine ansatte i deres utvikling, samtidig som de øker organisasjonens prestasjon. Denne glimrende kombinasjonen vil hjelpe virksomheter med å løfte HR til nye høyder. Sammen med vår faglige kompetanse vil disse verktøyene gi Sariba muligheten til å styrke sin posisjon som en sentral aktør innen HR i Norden.» 

Lionel Layerle, CEO Sariba.


 

LES MER OM QUALTRICS HER


Sariba

More news in the same category

Tags: hr, remuneration, sariba