Sariba People Centric er nå sertifisert for Sverige


Posted by Joakim Löves on 01/03/2023 21:32

Sariba

Det er med stor glede vi kan annonsere at vår HR-pakkeløsning, Sariba People Centric, nå er sertifisert for Sverige. Løsningen er basert på det verdensledende HR-systemet, SAP SuccessFactors.

Vi har tilpasset SAP SuccessFactors til det svenske markedet, slik at du kan være trygg på at den dekker alle dine HR-prosesser akkurat der du er lokalisert. I tillegg til et svært godt HR-system får du tilgang til beste praksis innen prosjektimplementering og mer enn 20 års erfaring innen HR-teknologi.

Sariba People Centric er en modulbasert og fleksibel løsning, en løsning godkjent og sertifisert av SAP, som den første HR-pakkeløsningen i Sverige.

SAP SuccessFactors har et åpent utviklingsmiljø for partnere, og i dette utviklingsmiljøet har Sariba utviklet en sykefraværsoppfølgingsløsning (Sariba Care) for SuccessFactors. Denne løsningen er også kvalifisert av SAP, og en del av vår pakkeløsning Sariba People Centric Sverige

Vår pakketilnærming reduserer risiko og korter ned tiden det vil ta fra prosjektstart til din nye HR-løsning er oppe og går.

Les mer på denne linken


Sariba


More news in the same category

Tags: hr, remuneration, sariba