SBN Møte i faggruppe for SAP Analytics Cloud (SAC)


Posted by Didrik Arstad on 08/03/2022 08:33

Velkommen til SBN Møte i faggruppe for SAP Analytics Cloud (SAC) - en hybrid dagskonferanse hos Norsk Hydro i Oslo - 23. mars 2022

Sted: Auditoriet i Norsk Hydro's lokaler på Vækerø i Oslo - alternativt Digitalt
Dato: 23. mars 2022 - kl. 0900 - 1530

Vi i SBN gleder oss til å ønske velkommen til et nytt møte med kunnskapsdeling og erfaringsutveksling i faggruppe for SAC. I samarbeid med Primus Motor for gruppen  Sveinar Urstad, Principal Analyst F&C Business Architecture & Processes, FC FAS DAP i Equinor og med input fra Inger-Marie Solbrekke i Statkraft, Holger Lämmel i Norsk Hydro og Steinar Ellingsen fra Equinor, alle fagpersoner som arbeider med SAC i sin daglige dont, har vi komponert et program, som vi håper mange finner interessant.

Alle de nevnte selskapene, Statkraft, Equinor og Norsk Hydro vil presentere egne cases fra egen virksomhet om bruk og innføring av SAC i egen organisasjon til ulike formål. Hvordan lykkes med innføring av SAC er på manges lepper og her håper vi på en aktiv diskusjon om muligheter og utfordringer.

Gruppen er åpen for alle med interesse for SAC, ingen betingelse at man bruker  SAC i egen organisasjon. Og som sagt tidligere hensikten med gruppen er å komme kanskje enda tettere på hva deler av vårt brukerfelleskap gjør, tenker og vurderer på området Analytics og særlig SAC.

Temaet Data Warehousing vil bli tema også denne gang. Med SAP Data Warehouse Cloud utfordres mange strategisk og teknisk i forhold til egne inhouse løsninger på BW. Det skaper informasjonsbehov som vi håper å få dekket gjennom en egen ekspertsesjon. Vi får også noen tips om hvordan man best kan tilrettelegge for brukervennlige dashboards og self service og real-time analytics stiller også andre krav til organisasjonen enn tidligere.

Her kan du lese mer om dagen og hele agendaen, samt melde deg på: SBN SAP Analytics Cloud Day

Det er begrenset med plass i Auditoriet hos Norsk Hydro, så om du vil delta fysisk, må du være raskt ute med påmelding.

Har du spørsmål, kan du rette dem til undertegnede:

Didrik ArstadDidrik Arstad
Head of Innovation Team Finance & Analytics
SBN - SAP Brukerforening i Norge
+47 90562921
da@adfahrer.com
LinkedIn


 


More news in the same category

Tags: accenture, finance, analytics, sap, sap knowledge