Siste nytt fra SAP SuccessFactors H1 2022 release


Posted by Joakim Löves on 21/04/2022 09:00

Sariba

Jobber du med SAP SuccessFactors i din bedrift? Da regner vi med at du vet hvor heldig du er. SAP SuccessFactors er et svært godt, skybasert HR-system som flere og flere store, fremoverlente bedrifter tar i bruk, både i og utenfor Norges grenser.

Som de fleste vet er det mange fordeler knyttet til det å ha en skybasert løsning. En av de viktigste er at den utvikles og forbedres kontinuerlig, og at dette arbeidet foregår sentralt. På denne måten kan du være trygg på at løsningen hele tiden inneholder alle funksjoner du trenger, og at den er oppdatert i henhold til gjeldende regelverk. Dette gjelder selvsagt også SAP SuccessFactors. SAP har dedikerte utviklere som jobber med nettopp dette, hver dag, gjennom hele året. 2 ganger i året slippes det en oppdatert versjon av løsningen. Her tilgjengeliggjøres endringer og forbedringer som er klare til implementering. Noen av endringene implementeres automatisk hos alle, mens andre velger du selv om du ønsker å ta i bruk.

Dette er svært gode nyheter for alle som benytter SAP SuccessFactors som HR-system; men har du egentlig tid og kapasitet til å sette deg inn i siste nytt?

Vi i Sariba ønsker at våre kunder skal få mest mulig utbytte av sitt HR-system og vi er derfor opptatt av at alle skal forstå hvordan de nye endringene vil påvirke deres arbeidshverdag. Derfor har vi, som en del av vår Customer Excellence-tjeneste, en en-til-en gjennomgang av nyhetene i SAP SuccessFactors, med våre kunder. Her viser og forklarer vi hvordan de nyeste endringene vil påvirke hver enkelt kunde, samtidig som vi kommer med anbefalinger om hvilke funksjoner de bør ta i bruk. Etter gjennomgangen får de tilsendt en detaljert rapport som oppsummerer det hele.

Om du ikke er kunde hos Sariba Customer Excellence kan du likevel bestille en gjennomgang av siste nytt. Du vil få presentasjonen enten på norsk, svensk, engelsk eller spansk (her velger du altså selv hvilket språk du foretrekker), og etter gjennomgangen vil vi sende deg en detaljert rapport. På denne måten kan du være sikker på at du forstår alle endringene som kommer, og at du tar i bruk den funksjonaliteten du virkelig trenger.

H1 2022 releasen er nå klar for gjennomgang. Er du? Book en gjennomgang av siste nytt i SuccessFactors – allerede i dag.

Sariba


Sariba


More news in the same category

Tags: hr, remuneration, sariba