Vi minner om vårt webinar om SAP Global Tax Management og din mulighet til dialog med løsningseier.


Posted by Joakim Löves on 05/09/2021 11:32

I Mai, på Økonomifunksjonens Dag, hadde vi en presentasjon av Deloitte med tittelen "Financial transformation for the tax function leveraging SAP S/4HANA", som først og fremst berørte "indirect tax" og skatterapportering til myndighetene. Her er en lenke til dagen og denne presentasjonen => SBN Finance Day

SAP Global Tax Management

I tillegg til å gi et overblikk over hva SAP har av løsninger og hvordan de tenker rundt ovenstående løsningsbehov, vil Erika Buson, "Solution Owner for Global Tax Management at SAP" denne gangen først og fremst fokusere på "direct tax".

Grip denne sjansen til å få høre hvordan SAP arbeider med å tilpasse sine løsninger til støtte for stadige mer inngripende krav fra myndigheter i alle land.

Erika Buson er italiensk med base i London og mange års erfaring som SAP konsulent med fokus på området samt bruker av løsningene i store selskaper. Hun har mye på hjertet, snakker som en foss og relativt ny som Solution Owner. Det gjør at det er forventninger til at dette er et område, hvor det antagelig vil skje en del fremover. Vi vil ha diskusjon og spørsmål og inviterer til et webinar med mye dialog.

Det er ikke hver dag at vi kan glede oss over å ha "solution owners" som talere, så grip sjansen.

Her er en lenke til webinaret 3. september 2021 => SBN Webinar: How SAP Solutions for Global Tax Management can help to comply as Governments move to digital

 

Didrik ArstadDidrik Arstad
Head of Innovation Team Finance & Analytics
SBN - SAP Brukerforening i Norge
+47 90562921
da@adfahrer.com
LinkedIn


 


More news in the same category

Tags: finance, analytics, sap, sap knowledge