Virksomhetene som har vært motstandsdyktige er de som har omfavnet bruk av teknologi


Posted by Eva-Maria Fahrer on 15/06/2021 09:07

- Pandemien har vist oss at virksomhetene som har vært motstandsdyktige er de som har omfavnet bruk av teknologi, var åpningsordene til toppsjef Christian Klein under Saphire, selskapets årlige globale event.

SAP, som er markedsledende på tradisjonelle standardsystemer, særlig innen finans og logistikk, ønsker på bygge videre der de er sterkest. Nå vil de at innsikten de har bygget opp på innsiden av virksomheter skal utvides på tvers av verdikjeder for å gi den samme effekten i et makroperspektiv.

Han brukte el-biler som eksempel, der ingen kan gjøre presist rede for karbonavtrykket til lbilen gjennom hele levetiden. Transparens på tvers av hele verdikjeden, er virkemiddelet som skal gjøre det mulig, ifølge Klein.

– Vi skal skape verdens største og mest omfattende forretningsnettverk, på tvers av alle industrier, sa han.

Intelligens på tvers

SAP, som har et sterkt grep om logistikk-markedet på verdensbasis – særlig i Europa – har kjøpt en rekke skybaserte løsninger for å styrke posisjonen i den offentlige skyen. Nå snakker selskapet om en holistisk og modulær skyløsning, som skal leveres over selskapets egne data- og sikkerhetsløsning. Les mer på CW

 

 

Anders LøvøyDenne artikkelen er kopiert fra CW og skrevet av ANDERS LØVØY.

Les og "Vil koble sammen selskapene i hele verdikjeden" 

 

 

 

 

More news in the same category

Tags: it, hana, projects