Hos EPI-USE Labs er vi opptatt av at SAPs kunder får større verdi ut av SAP-investeringene og en mer effektiv systemdrift. Vår add-on software til SAP forenkler håndteringen av data og gjør data tilgjengelig on-demand. Vi startet som en utløper til EPI-USE, og nå har over 1.000 virksomheter og institusjoner glede av våre innovative tilganger til å spare tid og omkostninger, samt øke kontrollen over data.

Vi tilbyr

Kopiering og maskering av SAP data: Bruk av Data Sync Manager til å kopiere (subset av) data fra produktive SAP-systemer, skaper test- og utviklingsklienter, som er maskert i henhold til persondataforordningen, og behovet for desk space kan reduseres betraktelig. Data kan kopieres on-demand, så ikke-produktive klienter kan være up to date – grunnlaget for effektive test- og treningsprogrammer.   Er det bruk for utelukkende å kopiere HCM data, har EPI-USE Labs en spesiell versjon av Data Sync Manager som utelukkende håndterer data fra HCM modulen, Data Sync Manager for HCM. Med Data Sync Manager for HCM blir kopiering av HCM data fleksibel, konsistent og sikker. Verktøyet kan også kopiere Personnel Planning Data.

Nyt også de sterke fordelene til SAP HCM rapportering med Query Manager. Standardrapporter er ufleksible og mangler detaljer, og spesialtilpassede rapporter koster penge og tar tid å utvikle. Query Manager kommer med over 100 gratis queries som er klare til å bli kjørt – eller brukes som grunnlag for ekstra rapporter. Tilbakemeldingen fra våre kunder er at tidsforbruket til å skape nye rapporter faller med 80% når man bruker Query Manager.

EPI-USE Labs Nordics: Karin Ejstrup, Karin@labs.epiuse.com +45 2348 5245