SBN SAP Analytics Cloud (SAC) Day - 30. mars


Posted by Didrik Arstad on 09/03/2023 14:22

Vi inviterer til uformelt møte i faggruppe for SAP Analytics Cloud (SAC) - digital halvdagskonferanse 30. mars 0900 - 1300.

Til deg med interesse for bruk og anvendelse av SAC og Sap Data Warehouse Cloud (SDWC) ønsker Martin Kyseth,Equinor, primus motor for faggruppe SAC og undertegnede velkommen til en litt uformell dag rundt SAC for utveksling av kunnskap, erfaringer og problemstillinger rundt bruk av SAC i egen organisasjon. Din mulighet til i åpen dialog med likesinnede å diskutere felles problemstillinger og få tips om spennende løsninger hos medlemmer av SBN.

Vi har invitert Equinor, Aibel, AkerBP og Norsk Hydro til å presentere og innlede til diskusjon samt dele kunnskap og erfaringer med bruk av SAC i egen organisasjon . I tillegg vil vi ha ett innlegg om det aller nyeste av tanker og løsninger rundt SAC og SDWC inkludert SAP Datasphere.

Full program for dagen vil bli lagt ut senere på denne hjemmesiden, hvor du kan registrere deg til å delta. Alt vil bli digitalt fra din arbeidsplass => SBN SAP Analytics Cloud Day

Har du spørsmål, kan du rette dem til undertegnede:


Didrik ArstadDidrik Arstad
Head of Innovation Team Finance & Analytics
SBN - SAP Brukerforening i Norge
+47 90562921
da@adfahrer.com
LinkedIn

 

More news in the same category

Tags: finance, analytics, sap knowledge